Cred ca viata e un schimb continuu de experienta. Am invatat ca trebuie sa dau inapoi ce am primit ca sa pot merge inainte!

Colaborez cu institutii de stat sau private in organizarea atelierelor si cursurilor pentru copii, adolescenti pe teme diverse precum “Creativitate si emotii”, “Dezvoltarea stimei de sine” ” Imaginea de sine a adolescentilor” cat si pentru personalul din gradinite/ scoli cu teme precum ” Comunicarea cu copiii”, ” Dezvoltarea resurselor de creativitate si imaginatie- metode si tehnici”, ” Emotiile si conflicte” etc.

Incepand cu luna martie 2016 sustin workshopuri in orase diferite pe teme precum ” Terapia prin joaca”, ” Dezvoltarea stimei de sine a copiilor si adolescentilor”, ” Etapele dezvoltarii emotionale ale copiilor”

Accesand Pagina Fotografii gasiti marturii vizuale ale worksopurilor sustinute iar pe Pagina Workshopuri gasiti mai multe detalii despre tematica.

Pentru colaborari imi puteti scrie la email: contact@alinacomendant.ro sau ma puteti suna la telefon: 0723600137

 

In prezent colaborez cu :

  • Centrul Familia Ta : http://www.centrulfamiliata.ro/centru
    Psihoterapeut pentru copiii de la Afterschool: ateliere: “Dezvoltare emotionala” si ” Gandire creativa”
    Coordonator programe educationale nonformale

 

 

M-am bucurat de colaborari si impreuna cu “Ploiestiul in Culori”- gradinita si afterschool, gradinita Ariel, Scoala Internationala Spectrum